Dacă sunteți în căutarea celui mai bun convertor și downloader YouTube , atunci ați ajuns cu siguranță la locul potrivit. De prea multe ori, în timp ce vizionăm un videoclip pe YouTube, dorim să îl descărcăm pe telefonul sau computerul nostru . Nu vă faceți griji – în acest post, vă voi spune despre cel mai bun downloader și convertor gratuit YouTube instrument pentru smartphone – uri și calculatoare.


Partea 1. Snappea pentru Android: cea mai bună aplicație Converter și Downloader pentru Android
Partea 2. Snappea : Cel mai bun downloader și convertor online de YouTube

Partea 1. Snappea pentru Android: cea mai bună aplicație Converter și Downloader pentru Android

Dacă sunteți utilizator Android, puteți utiliza și aplicația dedicată Android Snappea pentru a descărca videoclipuri YouTube. Este un downloader și convertor YouTube gratuit care va satisface toate nevoile dvs. de divertisment.
convertor și downloader YouTube
Descărcare

  • Puteți găsi YouTube și multe alte platforme de partajare video și sociale pe Snappea pentru Android.
  • Utilizatorii pot căuta direct un videoclip introducând cuvinte cheie sau trimitând adresa URL a videoclipului.
  • Downloader-ul și convertor-ul gratuit YouTube vă vor permite să salvați videoclipul ca MP4 sau MP3 și în diferite calități.
  • Utilizarea programului downloader și convertor video Snappea YouTube este 100% gratuită și nu va avea nevoie de acces root pe dispozitiv.

Aveți posibilitatea să urmați acești pași pentru a utiliza app downloader și convertor video Snappea YouTube.

Pasul 1: Instalați YouTube Snappea downloader și convertor

În primul rând, pur și simplu lansați orice browser web, accesați site-ul web Snappea și descărcați APK-ul pe telefonul dvs. Android. Apăsați pe APK și lăsați browserul să instaleze aplicația YouTube pentru descărcarea și convertirea videoclipurilor.
convertor și downloader YouTube

Pasul 2: Căutați orice videoclip YouTube

Acum, puteți să lansați Snappea pentru Android și să introduceți cuvinte cheie sau adresa URL a videoclipului în bara de căutare. Puteți obține rezultatele relevante și atingeți orice miniatură pentru a încărca videoclipul.
convertor și downloader YouTube

Pasul 3: Descărcați fișierul MP4 sau MP3

Grozav! Odată ce videoclipul este încărcat pe Snappea, puteți atinge pictograma de descărcare din partea de jos și puteți alege să salvați videoclipul în formatul / rezoluția dorită.
Asta e! Urmând această abordare simplă, puteți utiliza cu ușurință aplicația gratuită downloader și convertor YouTube Snappea pentru a salva orice fișier MP4 sau MP3 de pe YouTube.
convertor și downloader YouTube

Partea 2. Snappea : Cel mai bun downloader și convertor online de YouTube

Snappea oferă cea mai bună soluție 100% gratuită pentru a descărca videoclipuri online. Deoarece este un convertor și downloader video YouTube online, nu este nevoie să instalați nicio aplicație pentru a-l utiliza.
convertor și downloader YouTube
Snappea descărcător online

  • Puteți accesa site-ul web al aplicației downloader și convertor video Snappea YouTube pentru a accesa caracteristicile sale.
  • Există o prevedere pentru căutarea directă a videoclipurilor YouTube pe Snappea sau furnizarea adresei URL a acestuia.
  • Convertorul de descărcare video Snappea YouTube vă va permite să salvați fișierul ca MP4 sau MP3.
  • De asemenea, vi se vor oferi opțiuni de salvare a fișierului în diferite rezoluții media și rate de biți.

Pentru a utiliza programul de descărcare și convertire online YouTube Snappea, se pot face pașii următori.

Pasul 1: Copiați video de URL – ul de pe YouTube

În primul rând, puteți accesa site-ul sau aplicația YouTube de pe computer sau dispozitivul iOS. Acum, căutați orice videoclip la alegere și copiați adresa URL a acestuia.
convertor și downloader YouTube

Pasul 2: Trimiteți videoclipul pe Snappea

Apoi, puteți accesa site-ul web al Snappea și trimiteți adresa URL a videoclipului. De asemenea, puteți introduce cuvinte cheie în opțiunea de căutare Snappea.
convertor și downloader YouTube

Pasul 3: Descărcați videoclipul

Odată ce video este încărcat pe Snappea, puteți selecta doar un format adecvat (cum ar fi MP4 sau MP3) pentru a salva fișierul. Faceți clic pe butonul „Descărcați” și lăsați aplicația downloader și convertor video Snappea YouTube să îl salveze pe dispozitiv / computer.
convertor și downloader YouTube

on Jan 07, 2021

Mai multe unelte