YouTube are diverse videoclipuri, care le permit utilizatorilor să vizualizeze și să se bucure de conținut multimedia nelimitat, inclusiv filme, muzică, tutoriale etc. Cu toate acestea, în calitate de utilizator, nu puteți descărca aceste videoclipuri pe telefonul dvs. Android. Pentru a salva videoclipuri YouTube, trebuie să utilizați un program de descărcare de filme YouTube . Mai jos am creat o listă de aplicații care permit descărcarea filmelor de pe YouTube. Citiți mai departe pentru a explora cum puteți descărca filme de pe linkul YouTube.
Partea 1. Top 5 aplicații de descărcare gratuită de filme YouTube
Partea 2. Cum să descărcați downloader de film YouTube

Partea 1. Top 5 aplicații de descărcare gratuită de filme YouTube

Snappea pentru Android

Snappea pentru Android este cea mai bună aplicație pentru descărcare gratuită de filme YouTube. Folosind această aplicație, puteți descărca gratuit câte filme doriți.

  • Aplicația Snappea a făcut un acors cu diverse platforme, inclusiv YouTube, Instagram, Facebook etc. Puteți salva filme de pe toate aceste platforme.
  • Aplicația permite salvarea video în diferite formate. Dacă doriți, atunci puteți descărca, de asemenea, MP3 la calitatea dorită.
  • Este uimitor cum puteți face mai multe sarcini pe această platformă. Are un mod picture-in-picture, care vă permite să explorați alte aplicații în timp ce utilizați Snappea.
  • Aplicația are un mod de noapte încorporat, care se activează atunci când lucrați în întuneric. Acest lucru ajută la reducerea stresului ochilor și a oboselii.

program de descărcare de filme YouTube
Descărcare

Keepvid

Puteți utiliza platforma online a KeepVid sau chiar să descărcați aplicația sa. În ambele cazuri, trebuie să inserați un link YouTube pentru a-l converti în la diverse formate și a descărca video pe telefonul Android.

Videoder

Videoder este o aplicație atât pentru utilizatorii de Android, cât și pentru cei de iPhone. Trebuie pur și simplu să descărcați aplicația de pe site, să inserați o adresă URL YouTube și să descărcați conținut media pe telefonul dvs. Android sau iPhone.

iDownloader

Puteți utiliza iDownloader pentru a descărca link-uri YouTube pe iPhone-ul dvs. Aplicația are caracteristici minime, pe care le puteți folosi cu ușurință salva filme, pentru iPhone-ul dvs.

YouTube Movie Downloader

Puteți descărca YouTube Movie Downloader de pe link. După acest lucru, aplicația vă ajută să descărcați filme în diferite formate, cum ar fi MP3, MP4, AVI, etc.

Partea 2. Cum să descărcați downloader de film YouTube

Snappea pentru Android este cel mai bun mod de descărcare a filmelor video YouTube. Prin urmare, am explicat mai jos funcționarea acestei aplicații. Intrați și începeți să explorați.

Pasul 1: Software de descărcare a filmelor YouTube

Dacă doriți să utilizați Snappea pentru descărcarea filmului YouTube, descărcați și instalați aplicația sa. Iată linkul. Deschideți browser – ul telefonului, faceți clic pe acest link, și descărcați fișierul APK.
Odată ce fișierul APK este pe telefon, puteți să faceți clic pe el și așteptați să instaleze. După instalare, aplicația Snappea se va deschide automat pe telefon.
Acum, puteți începe să îl utilizați.
Notă: atunci când există o problemă cu descărcarea APK-ului, puteți verificați setările de securitate ale telefonului dvs. Activați Aplicații Necunoscute pentru a descărca APK- ul Snappea.
program de descărcare de filme YouTube

Pasul 2: Descărcare film complet YouTube

Pe platformă, puteți căuta orice film doriți. Tastați cuvântul cheie pentru film și căutați pentru a-l descărca.
Puteți chiar să accesați YouTube din opțiunea Snappea More. Aici, căutați filmul pentru a-l descărca.
După ce aveți videoclipul de care aveți nevoie pe telefon, faceți clic pe săgeata Descărcare. Va apărea pe ecran. În pasul următor, veți avea opțiuni pentru calități și rezoluție. Selectați tipul relevant pentru a descărca un film pe telefonul dvs. Android.
Aceste filme vor fi disponibile în folderul Fișierele mele de pe telefon.
Snappea pentru Android este app cea mai simplă și mai fezabilă. Descărcați-o acum pentru divertisment nelimitat.
program de descărcare de filme YouTube
Pentru utilizatorii de PC și iPhone, accesați Snappea Online Downloader.

on Jan 07, 2021

Mai multe unelte