YouTube este cu siguranță cea mai mare platformă de partajare video din lume, unde puteți găsi și milioane de filme de diferite genuri. Există momente în care dorim pur și simplu să descărcăm un film de pe YouTube pe un computer sau un dispozitiv pentru a-l viziona offline. Pentru a face acest lucru, puteți utiliza orice soluție de încredere de descărcare online de filme YouTube. Dacă doriți, de asemenea, să alegeți cel mai bun instrument online gratuit de descărcare de filme YouTube, explorați aceste opțiuni.


Partea 1. Cele mai apreciate downloadere online de filme YouTube
Partea 2. Cum se face orice descărcare de filmul de pe YouTube cu Snappea

Partea 1. Cele mai apreciate downloadere online de filme YouTube

Snappea Online Downloader

Snappea trebuie să fie cel mai bun downloader online de filme de pe YouTube, disponibil gratuit și care poate fi accesat de pe orice browser.

  • Puteți face descărcări de filme online de pe YouTube prin Snappea fără a plăti nimic.
  • Utilizatorii pot trimite direct URL-ul YouTube al filmului pentru a-l încărca pe Snappea.
  • Dacă doriți, puteți căuta direct orice film pe care să îl descărcați prin YouTube pe Snappea, de asemenea.
  • Programul de descărcare online a filmelor YouTube va prezenta diferite formate și rezoluții pentru salvarea

online gratuit de descărcare de filme YouTube
Snappea descărcător online

  • Folosind Snappea, puteți descărca un film de pe YouTube online în rezoluții precum 720p, 1080p, 2K și așa mai departe.

Y2mate

Puteți accesa site-ul Y2Mate de pe orice browser pentru a descărca online filmul YouTube. Pentru a utiliza acest program de descărcare online de filme de pe YouTube, trebuie să trimiteți linkul videoclipului, iar instrumentul îl va procesa automat.

YMP4

După cum sugerează și numele, acest instrument gratuit online de descărcare de filme YouTube poate salva videoclipuri într-un format MP4. Deși nu suportă o mulțime de formate sau rezoluții video , va satisface gratuit nevoile dvs. de bază.

Ddownr

Acesta este un program de descărcare video online dedicat care funcționează destul de ușor pentru YouTube. Pentru a descărca un fișier YouTube online pe computerul dvs., trebuie doar să copiați linkul acestuia și să îl trimiteți la Ddownr.

BitDownloader

În cele din urmă, puteți beneficia de această soluție HD de descărcare de filme YouTube, ușor de utilizat. Puteți descărca un film de pe YouTube online, în format optimizat precum și rezoluții full HD cu această aplicație de pe web.

Partea 2. Cum se face orice descărcare de filmul de pe YouTube cu Snappea

Dacă utilizați un instrument gratuit online de descărcare de filme YouTube de încredere, cum ar fi Snappea, atunci puteți salva cu ușurință videoclipuri nelimitate de pe YouTube. Iată cum puteți utiliza programul de descărcare online pentru film de pe YouTube, Snappea.

Pasul 1: obțineți linkul pentru film (opțional)

La început, puteți să accesați aplicația YouTube sau site-ul web, să găsiți un film la alegere și să copiați adresa URL în clipboard.
online gratuit de descărcare de filme YouTube

Pasul 2: Selectați filmul pe Snappea

Grozav! Acum puteți accesa site-ul web al downloader-ului online de film de pe YouTube Snappea și trimiteți linkul video copiat. Dacă doriți, puteți introduce și cuvinte cheie, puteți obține rezultate de pe YouTube și puteți selecta un videoclip.
online gratuit de descărcare de filme YouTube

Pasul 3: Descărcați online un fișier de pe YouTube

După ce Snappea va procesa videoclipul, acesta vă va oferi opțiuni pentru a-l salva în diferite formate și rezoluții. Puteți selecta o opțiune preferată de aici și faceți clic pe butonul „Descărcați” pentru a salva fișierul.
După cum puteți vedea, cu ajutorul Snappea, puteți face cu ușurință orice descărcare de filme YouTube online și asta gratuit.
online gratuit de descărcare de filme YouTube

on Jan 07, 2021

Mai multe unelte