Acum, YouTube este folosit mai mult decât doar pentru a vedea video. De exemplu, o mulțime de oameni își ascultă melodiile preferate pe aplicația sau pe site-ul YouTube. Cu toate acestea, există momente în care dorim pur și simplu să descărcăm muzică de pe YouTube pe dispozitivul nostru. Pentru a descărca muzică de pe YouTube , puteți utiliza pur și simplu orice aplicație de încredere. În această postare, vă voi face cunoscute 5 moduri de a descărca gratuit muzică de pe YouTube.
Partea 1. Aplicații de top pentru descărcarea de muzică de pe YouTube
Partea 2. Cum să descărcați muzică și audio de pe YouTube

Partea 1. Aplicații de top pentru descărcarea de muzică de pe YouTube

Snappea pentru Android

Snappea pentru Android trebuie să fie cel mai bun mod de a descărca gratuit muzică de pe YouTube. Funcționează în mod liber pe toate dispozitivele Android de vârf și nici măcar nu are nevoie de root sau acces tip logare.

  • Utilizatorii pot folosi cel mai bun downloader de muzică YouTube pentru a salva orice videoclip ca fișier MP3 pe dispozitivul lor.
  • În afară de opțiunile de format (cum ar fi MP4 sau MP3), vă va permite, de asemenea, să selectați cu ce rată de biți doriți să descărcați fișierul audio (cum ar fi 128 sau 320 kbps).
  • Puteți răsfoi YouTube pe platforma sa nativă și puteți căuta un videoclip furnizând direct adresa URL a acestuia.
  • Pe lângă faptul că este o aplicație de descărcare de muzică YT, poate descărca conținut media din sute de surse.

descărca gratuit muzică de pe YouTube
Descărcare

Downloader video și audio YouTube

Aceasta este o aplicație Android ușoară pe care o puteți folosi pentru a descărca muzică sau videoclip YouTube de pe platformă. Puteți pur și simplu să trimiteți adresa URL a videoclipului și să permiteți aplicației să îl scaneze. Mai târziu, vă va oferi opțiunea de a descărca videoclipuri muzicale YouTube ca fișier MP3.

ClipGrab

Aplicația ClipGrab pentru Android poate fi utilizată pentru a salva muzică de pe YouTube și alte câteva platforme. Deoarece nu puteți căuta un videoclip YouTube pe interfața sa nativă, trebuie să trimiteți adresa URL pentru a accesa funcțiile sale.

Download Mate

Acesta este un manager de descărcare utilizat în mod obișnuit pentru dispozitivele iOS pe care le utilizați pentru a vă gestiona fișierele. Totuși, îl puteți folosi și pentru a descărca muzică de pe YouTube. Pentru aceasta, trebuie să partajați videoclipul YouTube cu aplicația și lăsați-o să extragă componenta audio din fișier.

YTD Video Player

Deși această aplicație iOS se comercializează ca un player media, este frecvent utilizată pentru a salva muzică de pe YouTube. Pentru a utiliza acest cel mai bun downloader de muzică YouTube pentru iPhone, trebuie să partajați adresa URL a videoclipului și apoi să îl salvați ca fișier MP3 pe sistemul dvs.

Partea 2. Cum să descărcați muzică și audio de pe YouTube

Deoarece Snappea pentru Android este cel mai bun mod de a descărca muzică de pe YouTube, să analizăm rapid cum să o folosim pentru a salva muzică de pe YouTube.

Pasul 1: Descărcați și instalați Snappea pentru Android

Pentru a obține această aplicație de descărcare de muzică YT , trebuie mai întâi să accesați setările de securitate ale telefonului și să activați instalarea aplicației din surse necunoscute. După aceea, accesați site-ul web Snappea, descărcați aplicația și lăsați browserul să o instaleze cu succes.
descărca gratuit muzică de pe YouTube

Pasul 2: Căutați orice să descărcat de pe YouTube

Odată ce aplicația de descărcare a videoclipurilor muzicale YouTube este instalată, lansați-o și răsfoiți interfața YouTube de pe ea. Puteți accesa bara de căutare pentru a căuta ceva prin cuvinte cheie sau introducând direct adresa URL a acestuia.
descărca gratuit muzică de pe YouTube

Pasul 3: Descărcați muzică de pe YouTube

Dacă găsiți videoclipul ales, încărcați-l mai întâi pe interfața nativă a Snappea. Acum, atingeți pictograma de descărcare din partea de jos pentru a vedea opțiuni de salvare a fișierului în diferite formate. De aici, selectați MP3 și o rată de biți preferată și așteptați, în timp ce salvează muzică de pe YouTube.
În acest fel, puteți utiliza Snappea pentru Android, care este cel mai bun descărcător de muzică YouTube pentru a salva gratuit melodiile preferate pe telefon.
descărca gratuit muzică de pe YouTube
Pentru utilizatorii de PC și iPhone, accesați Snappea Online Downloader.

on Jan 07, 2021

Mai multe unelte