Pentru descărcarea melodiei YouTube , trebuie să utilizați o altă aplicație sau platformă. Acest lucru se datorează faptului că YouTube nu oferă descărcarea melodiilor pe telefonul Android, iPhone sau computer. Din acest motiv, am prezentat mai jos soluțiile pentru utilizatorii de Android, iPhone și computer. Intrați și începeți explorarea modalităților de a descărca melodii de pe link – ul YouTube.


Partea 1. Descărcare audio a melodiei YouTube pentru utilizatorii Android
Partea 2. Descărcare gratuită a melodiilor YouTube pentru utilizatorii de iPhone și computer

Partea 1. Descărcare audio a melodiei YouTube pentru utilizatorii Android

Snappea pentru Android este o aplicație similară cu platforma Snappea. Această aplicație este cea mai bună alegere pentru utilizatorii de Android. Să vedem cum:
descărcarea melodiei YouTube
Descărcare

  • Puteți descărca audio de pe mai multe platforme din aplicația Snappea. Are multiple colaborări, inclusiv cu Facebook și Instagram.
  • Puteți descărca fișiere în mai multe formate. De exemplu, MP3 sau MP4. De asemenea, puteți selecta dimensiunea înainte de descărcarea finală.
  • Este posibil să efectuați mai multe sarcini cu această aplicație. Are un mod picture-in-picture care afișează un player în partea de jos a ecranului când vă aflați în alte aplicații.
  • Aplicația este complet gratuită. Nu trebuie să plătiți bani pentru a descărca orice cantitate de fișiere.
  • Snappea are un mod de noapte. Reduce tensiunea asupra ochilor atunci când vizionați videoclipuri pe întuneric sau noaptea.

Mai jos este procesul de descărcare media prin Snappea pentru Android:

Pasul 1: Descărcați Snappea

Primul pas este descărcarea aplicației în sine. Pentru aceasta, accesați linkul de pe telefon. Pe pagina web, veți găsi un buton de descărcare. Acest buton de descărcare ar permite să descărcați fișierul APK Snappea.
Odată ce este pe telefon, îl puteți instala și începe să îl utilizați.
Dar unii utilizatori nu pot descărca APK-ul. Pentru aceasta, ei trebuie să se schimbe Setările de securitate ale telefonului. Doar activați descărcarea Aplicațiilor Necunoscute.
descărcarea melodiei YouTube

Pasul 2: Descărcați melodia audio YouTube

Deschideți aplicația pe telefonul dvs. Android și începeți să căutați.

  • Puteți căuta direct pe Snappea și puteți primi rezultate largi de pe mai multe platforme.
  • De asemenea, puteți accesa YouTube pe Snappea pentru a căuta numai pe YouTube.

descărcarea melodiei YouTubeDupă ce aveți un videoclip pe care trebuie să îl descărcați, faceți clic pe săgeata în jos și selectați dimensiunea și rezoluția.
Asta e tot!
Snappea este ușor, prietenos cu utilizatorul și gratuit. Începeți să-l utilizați acum!
descărcarea melodiei YouTube

Partea 2. Descărcare gratuită a melodiilor YouTube pentru utilizatorii de iPhone și computer

Snappea Online Downloader este o platformă pentru utilizatorii de computere și iPhone, care ajută la descărcarea melodiilor noi de pe YouTube. Să vedem care sunt caracteristicile sale:
descărcarea melodiei YouTube
Snappea descărcător online

  • Platforma Snappea a colaborat cu YouTube, ceea ce vă ajută să descărcați fișiere media direct pe iPhone sau computer.
  • Puteți utiliza un cuvânt cheie pentru a căuta pe Snappea sau pur și simplu lipiți un link către videoclipul YouTube pentru descărcarea melodiei audio YouTube.
  • Platforma este complet gratuită. Nu trebuie să plătiți nicio taxă pentru a descărca orice număr de fișiere audio sau video.

Mai jos este procesul de descărcare audio prin Snappea Online Downloader:

Pasul 1: Deschideți Snappea

Pentru a începe să utilizați Snappea, deschideți platforma de pe browser. În cazul în care doriți să descărcați conținut media sau audio pe telefon, atunci accesați site-ul web de pe iPhone pentru a descărca audio direct de acolo.
Acesta este linkul către programul de descărcare Snappea.
După ce vă aflați pe site, puteți începe să descărcați cu ușurință fișiere audio. Să vedem cum:
descărcarea melodiei YouTube

Pasul 2: Descărcați melodiile de pe adresa URL YouTube

După deschiderea site-ului web, puteți utiliza un cuvânt cheie pentru a căuta videoclipuri pe YouTube. Acesta ar putea fi orice cuvânt cheie. De exemplu, matematica. Când găsiți un video relevant din rezultate, puteți merge la acel video și faceți clic pe săgeata Descărcare. Acest lucru vă va oferi opțiuni pentru a selecta tipul dorit și rezoluția videoclipului. Selectați- l și convertiți-l pentru a descărca videoclipul.
De asemenea, este posibil să lipiți un link YouTube când aveți unul. Dar, pentru aceasta, trebuie mai întâi să explorați pe YouTube și apoi să inserați linkul în bara de căutare a Snappea pentru a descărca videoclipul.
descărcarea melodiei YouTube

on Jan 07, 2021

Mai multe unelte