În timp ce navigați pe YouTube pe computer sau smartphone, este posibil să doriți să descărcați un videoclip pentru a-l viziona offline. Din fericire, o puteți face cu ușurință cu ajutorul unei soluții online de încredere pentru descărcarea YouTube. Dintre toate opțiunile disponibile, am ales Snappea, care este cel mai bun YouTube downloader online. Să aflăm mai multe despre asta și să învățăm cum să descărcăm online YouTube cu Snappea.


Partea 1. Snappea : Cea mai bună soluție online gratuită YouTube Video Downloader
Partea 2. Cum se descarcă Video-uri de pe YouTube folosind Snappea

Partea 1. Snappea : Cea mai bună soluție online gratuită YouTube Video Downloader

Snappea este un program de descărcare YouTube online, disponibil gratuit, pe care îl puteți accesa de pe orice platformă sau browser. Folosindu-l, puteți efectua descărcarea YouTube online pe computerele sau smartp-urile dvs. fără a plăti nici măcar un singur leu. Programul de descărcare online YouTube Snappea este extrem de ușor de utilizat și oferă și o gamă largă de caracteristici.
YouTube downloader online
Snappea descărcător online

  • Puteți accesa site-ul web al programului de descărcare online YouTube Snappea și puteți căuta un videoclip introducând cuvinte cheie în bara de căutare.
  • În afară de aceasta, puteți încărca direct adresa URL a videoclipului YouTube și îl puteți descărca direct pe stocarea locală a dispozitivului.
  • Snappea va oferi, de asemenea, opțiuni pentru a descărca videoclipuri YouTube online ca fișier MP3 sau MP4.
  • Puteți chiar să selectați o rezoluție sau o calitate pentru fișierul media care ar fi descărcat de pe Snappea.
    Inutil să spun că aplicația de descărcare video online Snappea YouTube este 100% gratuită, are zero reclame și nu vă va cere să vă creați un cont.

Partea 2. Cum se descarcă Video-uri de pe YouTube folosind Snappea

Acum, când știți despre caracteristicile majore ale programului de descărcare online YouTube Snappea, să învățăm rapid cum să îl utilizați.

Pasul 1: Obțineți linkul videoclipului YouTube (opțional)

După cum sa menționat mai sus, puteți căuta direct un videoclip pe interfața Snappea. Cu toate acestea, dacă doriți, puteți accesa mai întâi site-ul sau aplicația YouTube de pe dispozitiv. De aici, puteți căuta un videoclip, îl puteți încărca și copia URL-ul acestuia în clipboard. Dacă utilizați aplicația YouTube, atunci puteți atinge pictograma de partajare pentru a copia linkul acesteia.
YouTube downloader online

Pasul 2: Încărcați videoclipul pe Snappea

În cazul în care ați copiat deja linkul videoclipului, puteți accesa site-ul web al Snappea și introduceți-l în opțiunea de căutare. În afară de aceasta, puteți introduce și anumite cuvinte cheie pentru a căuta orice videoclip pe Snappea de aici.
YouTube downloader online

Pasul 3: Efectuați descărcarea online YouTube

După ce găsiți videoclipul YouTube la alegere, puteți să faceți clic pe miniatura acestuia și să îl încărcați pe Snappea. Aplicația va detecta videoclipul și va oferi opțiuni pentru descărcarea acestuia ca MP3 sau MP4 (în diferite dimensiuni și rezoluții).
Puteți pur și simplu să selectați un format și o calitate preferată, să faceți clic pe butonul „Descărcați” și să așteptați, deoarece programul de descărcare YouTube online vă va salva videoclipul.
YouTube downloader online
Asta e! În acest fel, puteți utiliza programul de descărcare online YouTube Snappea de câte ori doriți să salvați gratuit videoclipurile dvs. preferate de pe orice platformă.

on Jan 07, 2021

Mai multe unelte