Dacă vizionați și videoclipuri YouTube pe iPhone sau Android, atunci ați putea dori să descărcați unele dintre ele ca fișiere MP3 și pe telefoanele dvs. Din fericire, a devenit acum mai ușor ca niciodată să descărcați YouTube MP3. Pentru a face acest lucru, trebuie pur și simplu să utilizați cea mai bună aplicație YouTube MP3 Downloader. În această postare, vă voi prezenta 5 instrumente inteligente de descărcare gratuită YouTube MP3 pe care oricine le poate încerca.
Partea 1. Cele mai bune 5 instrumente de descărcare YouTube ca MP3
Partea 2. Cum se descarcă videoclipurile YouTube ca MP3 cu Snappea pentru Android

Partea 1. Cele mai bune 5 instrumente de descărcare YouTube ca MP3

Deși există o mulțime de opțiuni pe net, aș recomanda următoarele instrumente pentru a descărca videoclipuri YouTube ca MP3 de înaltă calitate.

Snappea pentru Android

Snappea pentru Android trebuie să fie cel mai bun program de descărcare YouTube MP3 pe care îl puteți încerca pe fiecare dispozitiv Android de vârf. Aplicația este destul de ușor de utilizat și este echipată cu multe funcții pentru a descărca fișiere media în diferite formate.

  • Puteți descărca direct videoclipuri YouTube ca MP3 de înaltă calitate fără a părăsi interfața sa.
  • Utilizatorii pot căuta un videoclip după adresa URL a acestuia sau introducând cuvinte cheie relevante.
  • În afară de YouTube, poate descărca videoclipuri de pe peste 100 de platforme diferite.
  • Snappea pentru Android va prezenta diferite opțiuni cu privire la formatul și calitatea fișierului de descărcat (cum ar fi MP3 / MP4 sau 320/128 kbps).
  • De asemenea, este o soluție de descărcare gratuită YouTube MP3 și nu are nevoie de acces root pe telefonul dvs.

descărcați YouTube MP3
Descărcare

YTMP3 Downloader

Aceasta este o altă sursă populară de descărcare a videoclipurilor YouTube ca MP3 pe dispozitivele Android. Deși aplicația acceptă doar YouTube de acum și ne permite să descărcăm videoclipul în format MP4 și MP3.

320YouTube

Dacă doriți să descărcați videoclipuri YouTube în format MP3 de înaltă calitate (320 kbps), puteți încerca această opțiune. Deoarece este un convertor online, îl puteți accesa de pe orice platformă. Pentru aceasta, trebuie doar să furnizați adresa URL a videoclipului YouTube pentru descărcare.

YouTube Tools pentru iPhone

Acesta este un tweak Cydia care vă poate ajuta să descărcați gratuit YouTube MP3 pe dispozitivele iOS. Interfața arată similar cu YouTube cu instrumente add-on. Odată ce videoclipul este încărcat în aplicație, puteți vedea opțiuni de descărcare în diferite formate.

YouTube ++ pentru iOS

Dacă sunteți în căutarea celui mai bun Downloader YouTube ca MP3 pentru dispozitiv iOS, atunci puteți încerca și YouTube ++. Pentru ca acest lucru să funcționeze, totuși, trebuie să dați jailbreak la dispozitivul dvs. și să utilizați Cydia pentru a instala cel mai bun YouTube MP3 Downloader.

Partea 2. Cum se descarcă videoclipurile YouTube ca MP3 cu Snappea pentru Android

Puteți lua asistența Snappea pentru Android pentru a descărca MP3 prin YouTube în felul următor:

Pasul 1: Obțineți Snappea pentru Android

În primul rând, accesați setările de securitate ale telefonului și activați opțiunea de a descărca aplicații din alte locuri decât Magazin Play.
Apoi, puteți accesa site-ul web al Snappea pe orice browser și instalați APK-ul acestuia pe dispozitiv.
descărcați YouTube MP3

Pasul 2: Căutați orice videoclip

Lansați Snappea pentru Android și navigați pe YouTube pe acesta pentru a căuta orice videoclip pe care doriți să îl descărcați. Puteți introduce direct adresa URL a videoclipului YouTube sau cuvintele cheie ale acestuia în bara de căutare.
descărcați YouTube MP3

Pasul 3: Descărcați videoclipuri YouTube ca MP3

După ce ați obținut rezultatele relevante, atingeți miniatura video pentru a-l încărca pe Snappea. Acum, atingeți pictograma de descărcare din partea de jos a ecranului și selectați MP3 ca format țintă pentru a descărca fișierul. De asemenea, puteți selecta rata de biți preferată (cum ar fi 320 kbps de aici).
După ce ați aflat despre 5 moduri diferite de a descărca videoclipuri YouTube ca MP3, puteți selecta cu ușurință cel mai bun downloader YouTube ca MP3. Din opțiunile enumerate, Snappea pentru Android este o aplicație preferată de descărcare YT ca MP3 pe care o puteți folosi fără a plăti nimic. Nu are restricții, permițându-ne să descărcăm videoclipuri YouTube ca MP3 de câte ori dorim!
descărcați YouTube MP3
Pentru utilizatorii de PC și iPhone, accesați Snappea Online Downloader.

on Jan 07, 2021

Mai multe unelte