„Care este cea mai bună aplicație de conversie YouTube în MP3 pe care o pot folosi pe telefonul meu?”
Dacă o întrebare similară despre descărcarea și conversia YouTube în MP3 v-a adus aici, atunci ați ajuns la locul potrivit. În fiecare zi, milioane de utilizatori vizitează aplicația sau site-ul YouTube pentru a-și asculta melodiile preferate. Cu toate acestea, puteți depăși cu ușurință această problemă utilizând o aplicație YouTube MP3 converter care vă va permite să salvați melodiile preferate pe telefon. Aici, voi lista câteva dintre cele mai bune opțiuni de descărcare YT în MP3 pentru orice dispozitiv Android sau iOS.
Partea 1. 5 moduri de a obține MP3 de pe YouTube
Teil 2. Cum să foșiți App Converter YouTube în MP3

Partea 1. 5 moduri de a obține MP3 de pe YouTube

Snappea pentru Android

Snappea a venit cu o aplicație gratuită de descărcare YT în MP3 pe care o puteți folosi gratuit pe orice telefon Android. Oferă o soluție simplă și ușor de utilizat pentru a converti orice videoclip YouTube în MP3.
YouTube în MP3
Descărcare
Descărcarea convertorului YouTube MP3 este disponibilă gratuit și nu are nevoie de acces root.
Puteți încărca orice videoclip YouTube după adresa URL a acestuia sau îl puteți găsi pe interfața sa introducând cuvinte cheie.
Convertorul YT MP3 va prezenta opțiuni pentru salvarea videoclipului ca fișiere MP4 sau MP3 și în diferite dimensiuni.
De asemenea, puteți selecta o rată de biți preferată (cum ar fi 128 sau 320 kbps) în care doriți să salvați fișierul audio.
Alte opțiuni ale acestui convertor YouTube MP3 sunt modul întunecat și modul picture-in-picture.

YouTube Video Downloader

După cum sugerează și numele, această aplicație vă poate ajuta să descărcați videoclipuri direct de pe YouTube. Cu toate acestea, îl puteți utiliza și ca un convertor video YouTube în MP3. Pentru aceasta, trebuie doar să furnizați adresa URL a videoclipului YouTube pe care doriți să îl descărcați.

Easy Downloader Pro

Aceasta este o aplicație ușoară pe care o puteți folosi pentru a descărca gratuit videoclipuri YouTube în MP3. Vă rugăm să rețineți că versiunea gratuită a acestui convertor YT MP3 va avea reclame și va trebui să plătiți o sumă mică pentru a obține versiunea sa pro.

Tube

O mulțime de oameni nu știu despre această aplicație iOS care vă poate ajuta să descărcați videoclipuri YouTube în MP3. Deoarece nu este disponibilă în App Store, utilizatorii de iPhone trebuie să obțină acest convertor YouTube MP3 din surse terțe.

YouTube Tools

În cele din urmă, utilizatorii de iPhone pot beneficia, de asemenea, de asistența acestei modificări Cydia pentru a descărca gratuit videoclipuri YouTube în MP3. Odată ce modificarea este instalată, puteți răsfoi aplicația YouTube modificată și puteți obține o pictogramă de descărcare în partea de jos pentru a salva fișierul în format MP4 sau MP3.

Partea 2. Cum să foșiți App Converter YouTube în MP3

Utilizatorii Android pot folosi asistența convertorului YouTube MP3 Snappea în felul următor:

Pasul 1: Instalați Snappea pentru Android

Dacă nu aveți acest convertor YT în MP3, atunci mergeți mai întâi pe site-ul web Snappea și instalați aplicația. Pentru aceasta, trebuie să se asigure opțiunea de descărcare a aplicației din surse terțe, accesând setările de securitate ale telefonului.
YouTube în MP3

Pasul 2: Căutați orice videoclip YouTube

Acum, lansați cea mai bună aplicație de conversie YouTube în MP3 și căutați un videoclip introducând cuvinte cheie în bara de căutare. Dacă doriți, puteți introduce direct adresa URL a videoclipului YouTube aici.
YouTube în MP3

Pasul 3: convertiți videoclipul YouTube în MP3

După ce găsiți un videoclip la alegere, atingeți miniatura și încărcați-l pe playerul media Snappea. Acum, apăsați pe pictograma de descărcare pentru a-l salva și selectați „MP3” ca format țintă.
Asta este! Urmând acest exercițiu simplu, puteți utiliza gratuit convertorul Snappea YouTube MP3 de câte ori doriți pe dispozitivul dvs.
YouTube în MP3
Pentru utilizatorii de PC și iPhone, accesați Snappea Online Downloader.

on Jan 07, 2021

Mai multe unelte