Dacă aveți un cont YouTube, atunci este foarte probabil să vă placă vizionarea videoclipurilor și obținerea de informații într-un format vizual. Dar, s-ar putea să vă întrebați cum puteți descărca YouTube MP4 ? Nu există nicio modalitate de a descărca videoclipuri YouTube MP4 direct din contul YouTube. Pe această platformă, puteți salva numai videoclipuri.
Din acest motiv, am pregătit o listă a celor top 5 aplicații care ajuta cu download-ul MP4 gratuit de pe YouTube. Intrați și începeți să explorați.
Partea 1. Cele mai bune 5 Downloader gratuite Video pentru a YouTube MP4
Partea 2. Cum se folosește cel mai bun Downloader gratuită YouTube MP4 Downloader

Partea 1. Cele mai bune 5 Downloader gratuite Video pentru a YouTube MP4

Snappea pentru Android

Snappea pentru Android este o aplicație fabuloasă dacă doriți să descărcați YouTube MP4 gratuit într-un mod rapid. Deoarece aplicația este atât de ușor de utilizat, aveți nevoie de foarte puțin timp pentru descărcările YT MP4.
Să vedem câteva caracteristici ale Snappea pentru Android:

  • Snappea este o aplicație simplă cu integrări multiple. De la YouTube la Facebook, a colaborat cu mai multe platforme. Puteți descărca conținut media de pe aceste platforme.
  • Aplicația este complet gratuită. Nu există taxe ascunse sau taxe inițiale pentru utilizarea aplicației.
  • Puteți utiliza picture-in-picture. Acest lucru vă ajută să utilizați o altă aplicație atunci când utilizați în continuare Snappea pentru Android.
  • Modul de noapte al aplicației este în plus o caracteristică excelentă. Această caracteristică scade oboseala ochilor în întuneric.
  • În cele din urmă, puteți converti conținut media în diferite formate și dimensiuni, cum ar fi MP4 și MP3.

descărca YouTube MP4
Descărcare

YTD Player

YTD Player este un player bun pentru utilizatorii de iPhone. Trebuie doar să vizitați site-ul web de pe iPhone și să descărcați fișierul. Acest lucru vă va ajuta să descărcați conținut media în MP4. Puteți accesa aplicația în diferite limbi.

YouTube pentru iPhone

Aplicația YouTube pentru iPhone vă ajută să explorați cu ușurință videoclipurile și să le transmiteți în flux. Puteți descărca aplicația și o puteți folosi pentru a găsi muzică nouă și a o transmite cu ușurință pe telefon.

Y2mate

TubeMate este o aplicație pentru utilizatorii de Android. Aveți nevoie să – l descărcați pe telefon pentru a porni descărcarea media YouTube. Dar, site – ul nu este prea bun și v-ați putea confrunta cu probleme în timp ce descarcă fișiere media.

YTD pentru Android

Similar cu YTD pentru iPhone, YTD pentru Android vă ajută să descărcați fișiere media de pe telefonul dvs. Android. Puteți accesa aplicația în mai multe limbi în funcție de preferințe.

Partea 2 . Cum se folosește cel mai bun Downloader gratuită YouTube MP4 Downloader

Cea mai bună aplicație din lista noastră Snappea pentru Android, motiv pentru care v-am explicat cum o puteți folosi. Citiți mai departe și începeți să explorați.

Pasul 1: Instalați aplicația Snappea pe telefon

Pentru a începe să utilizați aplicația Snappea pentru Android, trebuie să descărcați această aplicație. Accesați linkul și descărcați fișierul APK pe telefon. Nu uitați să vizitați linkul de pe telefonul dvs. numai pentru a evita orice complicație suplimentară.
După descărcarea APK-ului, îl puteți instala pe telefon și apoi îl puteți lansa.
Dacă nu puteți face acest lucru, atunci Descărcarea aplicațiilor necunoscute nu este activată. O puteți activa din Setările de securitate ale telefonului.
descărca YouTube MP4

Pasul 2: Descărcați videoclipuri YouTube în format MP4

Odată ce aveți aplicația pe telefon, puteți descărca media în format MP4.
Puteți merge la aplicația Snappea și apoi găsiți YouTube. În general, este în partea de sus. Faceți clic pe acesta și căutați videoclipuri numai pe YouTube.
Puteți merge, de asemenea , pe Snappea și căutați videoclipuri direct. Acest lucru v-ar da rezultate de la fiecare platformă, cum ar fi Facebook, Instagram, etc.
descărca YouTube MP4
După ce găsiți videoclipul pe care doriți să îl descărcați, faceți clic pe săgeata în jos și așteptați pagina următoare. În pagina următoare, selectați dimensiunea videoclipului și tipul acestuia. Selectați formatul relevant pentru a descărca media.
Snappea pentru Android este creat cu adevărat pentru divertisment nelimitat. Puteți descărca orice număr de fișiere din această aplicație. Descărcați-o azi!
descărca YouTube MP4
Pentru utilizatorii de PC și iPhone, accesați Snappea Online Downloader.

on Mar 17, 2022

Mai multe unelte