„Care este cea mai bună aplicație de conversie YouTube în MP4 pe care o pot folosi pe telefon pentru a descărca videoclipuri?”
Când un prieten m-a întrebat acest lucru, mi-am dat seama că mulți oameni caută și o soluție convertor video YouTube în MP4. Dacă accesați YouTube pe dispozitivul dvs. Android sau iOS, atunci puteți găsi cu ușurință mai multe aplicații converter You Tube în MP4. Prin urmare, am decis să listez primele 5 aplicații YT în MP4 pe care le puteți lua în considerare pe smartphone-uri fără probleme.
Partea 1. Aplicații pentru a descărca sau a converti YouTube în format MP4
Partea 2. Cum se folosește Snappea pentru convertor Android YouTube în MP4

Partea 1. Aplicații pentru a descărca sau a converti YouTube în format MP4

Snappea pentru Android

În afară de a fi o soluție bazată pe web, Snappea are, de asemenea, o aplicație pentru Android pe care o puteți folosi ca o soluție Converter YT MP4. Cea mai bună parte este că puteți naviga pe YouTube pe interfața sa nativă și nu trebuie să părăsiți aplicația.

  • Snappea pentru Android poate fi folosit ca un convertor video YouTube în MP4 sau MP3.
  • Puteți găsi un videoclip YouTube pe Snappea introducând cuvinte cheie sau trimițând adresa URL a acestuia.
  • Există, de asemenea, sute de alte platforme de unde puteți descărca videoclipuri pe Snappea pentru Android.
  • Descărcarea YouTube MP4 convertor de este disponibilă gratuit și are, de asemenea, caracteristica mod de întuneric.
  • Instrumentul va prezenta, de asemenea, diferite opțiuni de format și dimensiune în care puteți descărca videoclipul.

YouTube în MP4
Downloaden

YouTube Movie Downloader

Aceasta este o soluție YT MP4 ușor de utilizat, care funcționează pe toate dispozitivele Android de vârf. Deoarece nu este listat în Magazin Play, trebuie să obțineți această soluție MP4 pentru converter video YouTube din surse terțe.

Flvto

Acesta este, de asemenea, un convertor video popular pe web, dar are și o aplicație de conversie video YouTube în MP4 pe care o puteți încerca. Utilizatorii trebuie doar să trimită URL-ul videoclipului YouTube și să vadă opțiuni pentru a-l descărca direct pe smartphone-urile lor gratuit.

YouTube ++

Dacă aveți în schimb un iPhone, atunci puteți lua în considerare utilizarea acestui cel mai bun convertor YouTube în MP4. Aplicația poate fi descărcată de pe Cydia și este o versiune modificată a YouTube. Îl puteți accesa la fel ca YouTube cu opțiunea de a descărca videoclipuri pe telefon.

YouTube Tools

Aceasta este o altă versiune modificată a YouTube care este disponibilă pe Cydia . După ce ați instalat acest convertor YouTube în MP4, puteți accesa YouTube și puteți descărca direct conținutul în format MP4 sau MP3 pe iPhone.

Partea 2. Cum se folosește Snappea pentru convertor Android YouTube în MP4

Dintre toate opțiunile disponibile, Snappea pentru Android este cea mai bună aplicație de conversie YouTube în MP4 pe care o puteți încerca. Pentru a-l utiliza să efectuați conversia YouTube în MP4, puteți urma aceste instrucțiuni.

Pasul 1: Instalați Snappea pentru Android

La început, puteți lansa orice browser web pe telefonul dvs. Android și puteți descărca APK Snappea pentru Android de pe site-ul său web. În prealabil, accesați setările de securitate ale acestuia și asigurați-vă că puteți descărca aplicații din surse necunoscute.
YouTube în MP4

Pasul 2: Căutați orice videoclip YouTube

Pentru a utiliza soluția YouTube de conversie video MP4, lansați aplicația și introduceți cuvinte cheie în bara de căutare. De asemenea, puteți introduce direct adresa URL a videoclipului în bara de căutare și încărcați-l pe Snappea.
YouTube în MP4

Pasul 3: Convertiți și salvați videoclipul

După ce găsiți videoclipul corespunzător, puteți să atingeți miniatura și să îl încărcați pe interfața sa nativă. Din secțiunea de jos, apăsați pe pictograma de descărcare, selectați un format preferat ( cum ar fi MP4), și rezoluția pentru videoclip. Asta e! Acum puteți aștepta un timp, deoarece aplicația va converti videoclipul YouTube în MP4.
Gata! Urmând acest exercițiu simplu, puteți efectua cu ușurință conversia YT în MP4 pe orice smartphone Android și puteți salva gratuit videoclipuri YouTube pe dispozitiv.
YouTube în MP4
Pentru utilizatorii de PC și iPhone, accesați Snappea Online Downloader.

on Jan 07, 2021

Mai multe unelte