İstediğiniz herhangi bir YouTube videosunu yüksek kalitede MP4 olarak cihazınıza indirmenin ne kadar zor olduğunu biliyoruz. Çoğu dönüştürücü bir YouTube video dönüştürücü 1080P değil de normal bir YouTube MP4 dönüştürücü 480p vb. olarak hizmet veriyor ve bu nedenden dolayı yüksek kalitede MP4 indirmek mümkün olmuyor. Fakat merak etmeyin, sizleri bu sorundan kurtaracak aracı biliyoruz. Piyasadaki belki de en iyi YouTube MP4 dönüştürücü 1080P olan Snappea, iki yeni ürünüyle sizlere bir ücretsiz YouTube video dönüştürücü 1080P aracının sağlayabileceği en iyi hizmeti sağlıyor.

Snappea hakkında daha detaylı bilgi almak ve Snappea ürünlerini yakından tanımak için aşağıdaki kılavuzlara göz atabilirsiniz.

Birinci Bölüm: Android Kullanıcıları için

İkinci Bölüm: Çevrimiçi Kullanıcıları için

Android için Snappea YouTube MP4 Dönüştürücüsü Nasıl Kullanılır?

Herhangi bir ücretsiz dönüştürücüden görmeye alışık olmadığımız kaliteye sahip bir uygulama olan Android için Snappea, bizleri şaşırtmaya devam ediyor. Tamamen reklamsız bir YouTube MP4 dönüştürücü 1080P olan bu uygulama, 1080P çözünürlük haricinde YouTube MP4 dönüştürücü 4K olarak da hizmet verebiliyor. Yani, istediğiniz herhangi bir YouTube videosunu 4K olarak da cihazınıza indirebilir ve keyfini çıkartabilirsiniz. Açıkcası, bu ücretsiz bir video dönüştürme uygulamasında görmeye alışık olmadığımız bir şey ve Android için Snappea’nin özellikleri burada da bitmiyor. Ayrıca, YouTube’a ek olarak Facebook, Instagram ve Twitter gibi popüler platformlardan da video dönüştürme ve indirmeye olanak sağlayan Android için Snappea, bu özelliğini Resim İçinde Resim ve Akıllı Gece Modu gibi özellikleriyle taçlandırmayı başarıyor.

İndir

youtube converter 4k

Sizler de bu eşsiz uygulamayı kullanmak ve ücretsiz bir YouTube video dönüştürücü 1080P uygulamasının ne kadar iyi olduğunu görmek istiyorsanız aşağıdaki kılavuzu takip edebilirsiniz.

Adım 1: Uygulamayı cihazınıza kurun.

Kurulum öncesinde, cihazınızın Ayarlar > Güvenlik sekmesine giderek cihazınızın bilinmeyen kaynaklardan gelen uygulamaları yüklemenize izin verdiğine emin olun.

Daha sonra, Snappea’nin internet sitesini ziyaret edebilir ve uygulamanın APK dosyasını indirerek kurabilirsiniz.

Adım 2: İndirmek istediğiniz videoyu açın.

Videoyu Android için Snappea’de açmak için Android için Snappea uygulamasının kendisini veya YouTube’u kullanabilirsiniz. Tercih sizin.

Videoyu Android için Snappea’de açacaksanız 4. Adım’a atlayabilirsiniz.

youtube converter 4k

Adım 3: Videonun bağlantısını kopyalamak için Paylaş tuşuna basın.

Videoyu YouTube’da açtıktan sonra videonun hemen altında bulunan Paylaş tuşuna basın ve videonun bağlantısını kopyalayın.

youtube converter 4k

Adım 4: Videonuzu Android için Snappea üzerinde açın.

Videoyu Android için Snappea’de açmak için uygulamada bulunan arama motorunu kullanarak bir arama gerçekleştirebilirsiniz. Aramanız sonucunda, videonuz uygulama içinde açılmış olacak.

Ayrıca, kopyaladığınız YouTube bağlantısını kullanarak da videonuzu uygulama üzerinde açabilirsiniz.

youtube converter 4k

Adım 5: İndirme işlemini başlatın.

İndirme işlemini başlatmadan önce format olarak MP4’ü ve istediğiniz kaliteyi seçtiğinize emin olun. Daha sonra, İndir tuşuna basarak indirmeyi başlatabilirsiniz.

youtube converter 4k

Snappea Çevrimiçi YouTube MP4 Dönüştürücüsü Nasıl Kullanılır?

Snappea Çevrimiçi, tıpkı Android için Snappea gibi yüksek kalitede MP4 indirmeye olanak sağlayan bir internet hizmeti olarak Snappea ailesinde yerini alıyor. Kurulum ile uğraşmadan, saniyeler içinde kullanmaya başlayabileceğiniz Snappea Çevrimiçi ile çok yüksek çözünürlüklerde YouTube videosu dönüştürebilir ve indirebilirsiniz. Tamamen ücretsiz olan ve hiçbir reklam barındırmayan Snappea Çevrimiçi, site içine entegre edilmiş YouTube arama motoruyla da çoğu ücretsiz YouTube MP4 dönüştürücü 1080P aracının önüne geçmeyi başarıyor. Şimdilik bir YouTube MP4 dönüştürücü 4K aracı olamasa da Windows, Linux, Mac (iMac) ve iOS (iPhone) cihazlarınızda kullanabileceğiniz iyi bir HD video dönüştürme aracı olan Snappea Çevrimiçi’nin gelecekte çok daha iyi bir video dönüştürme ve indirme aracı olacağını rahatlıkla söyleyebiliriz.

youtube converter 4k

Bu muhteşem video indirme aracını deneyimlemek için aşağıdaki 4 adımı uygulayabilirsiniz.

Adım 1: İndirmeye karar verdiğiniz videoyu açın.

Videoyu Snappea Çevrimiçi üzerinde açmak için kullanabileceğiniz iki yöntem bulunuyor:

  • Snappea Çevrimiçi’nin arama motoruna video ile alakalı anahtar kelimeler yazarak aratmak
  • Videoyu YouTube’da açmak ve videonun bağlantısını kopyalayarak Snappea’de aratmak

Eğer ikinci seçeneği yapacaksınız Adım 3’e atlayabilirsiniz.

youtube converter 4k

Adım 2: İndirmek istediğiniz müziğin bağlantısını panoya kopyalayın.

Seçtiğiniz videonun bağlantısını gayet kolay bir şekilde kopyalayabilirsiniz. Eğer videoyu tarayıcınız üzerinde açtıysanız tarayıcınız üst kısmında bulunan linki kopyalayabilirsiniz. Mobil cihazlarda ise videonun altında bulunan Paylaş tuşuna basmanız yeterli olacaktır.

youtube converter 4k

Adım 3: Seçtiğiniz videoyu Snappea Çevrimiçi üzerinde açın.

Videoyu site üzerinde açmak için videonun YouTube bağlantısını veya video ile ilgili anahtar kelimeleri sitede bulunan arama motorunu kullanarak aratabilirsiniz.

youtube converter 4k

Adım 4: İndirme işlemini başlatmak için İndir’e basın.

Format olarak MP4’ü ve istediğiniz kaliteyi seçtikten sonra İndir’e basarak indirmeyi başlatın.

youtube converter 4k

Gördüğünüz gibi piyasada bulabileceğiniz en iyi YouTube MP4 dönüştürücü 4K uygulaması olan Snappea ve onun çevrimiçi versiyonu olan Snappea Çevrimiçi’yi video dönüştürme ve indirme işlemlerinizde kullanmanız için birçok sebep bulunuyor. Video dönüştürme ve indirme işlemlerini hiç olmadığı kadar kolaylaştıran bu iki aracı denemenizi kesinlikle tavsiye ediyoruz ve sizlere Snappea ile iyi eğlenceler diliyoruz!

on Oct 08, 2021

Diğer Araçlar